Известие

Collapse
No announcement yet.

Два въпроса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Два въпроса

Колеги,имам 2 въпроса,по които моля да ми дадете съвет

1.Амортисьорите на петата врата (на 146) сдадоха багажа...Вратата и преди се отваряше трудно,което ме кара да мисля,че единият амортисьор не е бачкал.А сега явно и другия се прецака,защото като пусна вратата и тя пада.Като имам багажи за товарене я подпирам с един чадър,който имам в колата Голям цирк Та питането ми е какви точно амортисьори да търся ? Мисля да отида при Италианеца,че ми е най-близо,но има ли нещо специфично да питам като ход на амортисьора примерно?И пасват ли такива от други модели (145,Brava/Bravo,Tipo,Delta II и т.н.)? Ако кажете и ориентировъчни цени няма да е лошо :P

2.Харесал съм си едно евтино плеърче ->
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09036189
    Търся просто нещо,на което да си въртя дисковете,че още съм с касетофон...Та въпроса тук е мога ли да сложа плеъра сам (в смисъл махам стария,връзвам буксата и готово) или се налагат други интервенции ?

Благодаря предварително за съветите
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Първоначално публикувано от goro Покажи съобщение

1.Амортисьорите на петата врата (на 146) сдадоха багажа...Вратата и преди се отваряше трудно,което ме кара да мисля,че единият амортисьор не е бачкал.А сега явно и другия се прецака,защото като пусна вратата и тя пада.Като имам багажи за товарене я подпирам с един чадър,който имам в колата Голям цирк Та питането ми е какви точно амортисьори да търся ? Мисля да отида при Италианеца,че ми е най-близо,но има ли нещо специфично да питам като ход на амортисьора примерно?И пасват ли такива от други модели (145,Brava/Bravo,Tipo,Delta II и т.н.)? Ако кажете и ориентировъчни цени няма да е лошо :P

Търся просто нещо,на което да си въртя дисковете,че още съм с касетофон...Та въпроса тук е мога ли да сложа плеъра сам (в смисъл махам стария,връзвам буксата и готово) или се налагат други интервенции ?

Имам перфектни 2 амортесьора точно от 146-ца даже още са на колата и можеш на място монтирани да видиш че са перфектни!Ако имаш интерес звънни ми 0876 09 58 22 - Киро,30лв за двата.
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Относно втория въпрос,ако не смяташ да слагаш тонколони,каси и тем подобни само си свързваш буксата
      159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

относно втория ти въпрос само едно нещо ще ти препоръчам - взими си ПАЙНЕР ,по-добри са от ПАНАСОНИКА и има CD-та на различни цени сега има и по-евтинки с MP3 като имаш напредвид че самото стъпало на CD-то си е мощно и няма да ти тряя усилвател,в буса съм с ПАЙНЕР и с три колонки от 10 кинта.Колкото до буксата ,тя си върви в комплекта,само я закачаш и готово,за повече инфо драсни два-три реда...

ПП: в колкото ду,пки досега съм вленал Пайнера не е прескочил.Да прескочи Пайнер дупката тряя да е бая дълбока.

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
          относно втория ти въпрос само едно нещо ще ти препоръчам - взими си ПАЙНЕР ,по-добри са от ПАНАСОНИКА и има CD-та на различни цени сега има и по-евтинки с MP3 като имаш напредвид че самото стъпало на CD-то си е мощно и няма да ти тряя усилвател,в буса съм с ПАЙНЕР и с три колонки от 10 кинта.Колкото до буксата ,тя си върви в комплекта,само я закачаш и готово,за повече инфо драсни два-три реда...

ПП: в колкото ду,пки досега съм вленал Пайнера не е прескочил.Да прескочи Пайнер дупката тряя да е бая дълбока.
          Да, напълно съм съгласен с колегата, дори и най-евтиния да вземеш няма да имаш никакви ядове с прескачане като влезеш в дупка.
          146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Аз бих ти препоръчал,ако не държиш да е ново CD-то,да поразгледаш втора ръка,защото за тези пари можеш да си вземеш доста добър pioneer.На Горубляне има доста добро предлагане.Един мой колега си купи от там за него и за баща си е доволен,вече почти 2 години кара с неговото CD.Може даже да се пробваш да спазариш и твоето старато за някой лев.
            Alfa 145 1.4 ts

Comment

Ако вземеш нов плейър може да изискват да се монтира в определен сервиз, за да ти важи гаранцията.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от goro Покажи съобщение

Колега, нови амортисьорчета бяха нещо от сорта на 15-20, 25макс лв/бр...с оглед на това, че ще ги смениш веднъж общо докато имаш колата, по-добре си купи нови...има ги навсякъде по магазините.Аз моите ги взех от Евро07...
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Ако вземеш нов плейър може да изискват да се монтира в определен сервиз, за да ти важи гаранцията.
                  не е задължително,моят като го взех на 02.01.2009 не ми казаха нищо такова и в упътването не пишеше.В упътването пише ,че гаранцията не се зачита ,ако по CD-то са извършвани ремонти от неуторизирани лица.Иначе няма проблем да си го свържеш самичък,мойто с братчеда двамата го монтирахме,той има Pioneer от няколко години и е страшно доволен,като се има впредвид че неговият е още от първите пайнери.

Comment

Изисквания имат техмомаркет и технополис да се монтира в техния сервиз, като за това ти взимат и пари!
                    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Наистина е добре да си земеш марково СД като Pioneer,JVC,Sony.Не гледай такива като nippon NEO и тем подобни евтини боклуци.Едно че не прескачат в всяка дупка щото антишока им е качествен,но и не гълтат толкова енергия
                      159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

Първоначално публикувано от Princo Покажи съобщение
                        Наистина е добре да си земеш марково СД като Pioneer,JVC,Sony.Не гледай такива като nippon NEO и тем подобни евтини боклуци.Едно че не прескачат в всяка дупка щото антишока им е качествен,но и не гълтат толкова енергия
                        баш SONY не е най-добре,като бяхме в магазина за мойто магазинера е приятел на братчеда и викаше ,че SONY-тата хич не ги бъдело щото били сглобявани в Турция /имам впредвид евтините от под 250-300лв./.Иначе за тия над 300лв.нз нищо.Мойто е Pioneer Deh-4000UB - 249лв.,ама имаше и по-евтинки.Т`ва го взех щото имаше USB.Колегите са прави не се лъже за по 100лв. Neo или друда такава изкилифенчена марка.Pioneer-ра си е Pioneer.

Comment

Първоначално публикувано от filip_gad Покажи съобщение
                          Изисквания имат техмомаркет и технополис да се монтира в техния сервиз, като за това ти взимат и пари!
                          Това не е вярно.Специално техномаркет изискват просто да е монтирано в сервиз.Моята музика е от техномаркет и е с печат от Авител и не съм имал проблем.
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

И моя съвет е да си вземеш пайнер. Моето е пайнер, взеех го от технополис и за две години нмя никакви проблеми, до ден днешен не е прескочило нито веднъж. Взех го 230лв. с мп3 е 4 х 50 и дадих мисле,че 8 или 16 лв. немога да ти кажа точно да ми го монтират в техния сервиз, за да може да ми е валидна гаранцията.
                            sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение

Ей.. кога си карал с панасоник и ти е прескочил? Особено ако е мп3 няма шанс да прескочи..
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X